topbar

Palvelut

Kela-kuljetukset ja vakiotaksi

Automme ovat Uudellamaalla Menevän ja Kanta-Hämeessä Kanta-Hämeen Aluetaksin Kela-välityksessä. Tarjoamme myös vakiotaksi-/tuttutaksi-palvelua. Jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on oikeus vakiotaksiin, voit kysyä meiltä vakiotaksia. Esimerkiksi alle 16-vuotiailla lapsilla on usein oikeus käyttää vakiotaksia.

Yhtiömme hoitaa viikoittain kymmeniä vakiotaksikuljetuksia. Meillä on vankkaa kokemusta yksin matkustavista lapsista ja nuorista, pyörätuolinkäyttäjistä ja muista erityisryhmistä. Vakiotaksitilausten hoitaminen sujuu puhelimitse tai vaikkapa WhatsAppilla aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Kelan vakiotaksikuljetusten järjestelystä ja asiakaspalvelusta vastaa Hannele Tuiskuluoto.

Kela-vakiotaksitiedustelut
Hannele Tuiskuluoto
045 130 1881

Kelan sivut – vakiotaksi

Pyörätuolikuljetukset

PH-Yhtiöt

Suurin osa kalustostamme on Caddy Maxi -tyypin pyörätuoliluiskalla varusteltuja autoja, joihin mahtuu yksi pyörätuoli tai esimerkiksi yksi tai useampi rollaattori. Yhteistyökumppaneidemme Tuiskuluoto Oy:n ja Hyvinkään Tila-autot Oy:n kautta tarjoamme myös kaksipilarinostimella varustettuja autoja, joiden nostokyky riittää esimerkiksi sähköpyörätuolien nostamiseen.

Kaikki inva-autoilla ajavat kuljettajamme on koulutettu pyörätuoliasiakkaiden palvelemiseen ja pyörätuolien oikeaoppiseen, turvalliseen kiinnittämiseen.

Kaikki automme ovat matalia, eikä niissä ole portaita.

Taksi

PH-Yhtiöt

Autojamme löydät Lähitaksin, Kanta-Hämeen Aluetaksin sekä Menevän välityksestä. Välityksessä on sekä henkilöautoja että esteettömiä, pyörätuolikuljetuksiin soveltuvia autoja.

Lopen ja Janakkalan autoihin voit soittaa suoraan:

Loppi:
0400 263 871/JONI

Janakkala:
0400 263 761/ILKKA
0400 588 447 /JARI

Tilausajot

PH-Yhtiöt

Tilausajot 1-16 henkilölle voit tilata yhteistyökumppaniltamme Varaakyyti.fi

 

 

varaakyyti.fi
toimisto@varaakyyti.fi
010 200 5200

 

Makupa

PH-Yhtiöt

Tarjoamme makupa-kuljetuksia Hausjärven, Lopen, Riihimäen ja Janakkalan alueella. Voit kysyä myös makupa-vakiotaksia meiltä joko suoraan alueen autosta tai toimistolta.

Loppi:
0400 263 871/JONI

Janakkala:
0400 263 761/ILKKA

Kaikki makupa-kuljetuksia ajavat automme ovat esteettömiä.